10 september, de kittens worden echte katten.....

  • Elmo en Harvey

  • Carbuncle en Moogle

  • Handsome en Dazzle

nieuw huisje voor Harvey

5 augustus, ondertussen heeft Harvey een leuk en liefdevol huisje gevonden. Hij gaat wonen bij de zussen Hilde en Rianne en hun hond Elmo, een labrador van 13 jaar oud. Eerder dit jaar hebben Hilde en Rianne afscheid moeten nemen van hun kater Nino  en eigenlijk wilde zij tot volgend haar wachten met een ragdoll, maar nu Harvey op hun pad kwam konden zij toch niet meer wachten..... veel plezier met zijn vieren!!

Harvey

4 augustus,deze knappe jongen is wegens een allergie weer beschikbaar gekomen...

Harvey komt uit een nestje van drie en heeft Emma louise als moeder en Leopold als vader.Het is een ontzettende lieverd, die ook erg ondeugend kan zijn. In de avonduren heeft hij zijn speelkwariertje en daarna komt hij lekker bij je op de bank liggen. Harvey kan goed met andere katten overweg en hier is Norah zijn grote vriendin. Ook met een eventueel aanwezige hond verwacht ik geen probleem. Het is een kleine reus want hij weegt met zijn 3,5 maand al bijna 3 kilo. 

voor vragen kunt u bellen met Benny: 0643034254  Of u stuurt een mail via de contactpagina

27 juli, Deze leuke foto maakte ik gisteren van Harvey, het is me er eentje zeg. Momenteel weegt hij bijna 2800 gram. Hij heeft een leuk en open karakter en over twee daagjes gaat hij naar zijn forever home. Ik zal mijn Harvje missen.......

18 juli, Handsome aka Sammy heeft even een spiritueel momentje

18 juli, Emerald Carbuncle kan het goed vinden met haar grote broer Moogle.......

18 juli, als enigste overgebleven maar hij vermaakt zich prima die Harvey.....

Afscheid

15 juli, vandaag zijn Handsome en Emerald carbuncle  vertrokken naar hun nieuwe huisje. Om 10:00 stonden Fran en Indy al aan de deur om Handsome op te halen. Ik kreeg een leuk presentje( t-shirt met tekst) van hen voor alle goede zorgen. Na alle papieren ondertekend te hebben zijn ze snel naar huis vertrokken om Handsome aan zijn grote broer Dazzle voor te stellen. Daarna was het de beurt aan Emerald carbuncle om naar haar nieuwe huisje te gaan en haar halfbroer Moogle te ontmoeten, ik bracht haar zelf dus ik kon na 2 jaar Moogle ook weer eens zien en ik moet zeggen ik was onder de indruk, wat een knappert! Ik heb van zowel Fran als van Robin al foto's en filmpjes ontvangen en de eerste berichten zijn goed. Dazzle was meteen dikke vrienden met Handsome. Carbuncle had zo haar bedenkingen bij de eerste ontmoeting met Moogle, maar nu een paar uur later gaat het al een stuk beter.

Lieve Harvey is nu als enigste over en blijft nog twee weekjes ivm een vakantie en dat vind ik helemaal niet erg.

Harvey

Emerald carbuncle

Handsome aka Sammy

Carbuncle met mamma en Norah

Harvey

De laatste week

10 juli, de laatste week is nu dan echt aangebroken. Vrijdag krijgen ze hun laatste enting en zaterdag gaan Emerald Carbuncle en Handsome naar hun nieuwe baasjes, die al met smart zitten te wachten op hun nieuwe huisgenoot. Harvey blijft nog twee weken ivm vakantie en zo kan ik de kittenperiode langzaam afbouwen en is het huis niet meteen leeg, ik zal ze missen. Neem nu afgelopen nacht, net bij het naar bed gaan rond 24:00 begon  hun speelkwatierje en dit duurde tot 01:30 !! Normaal word je daar natuurlijk niet vrolijk van maar als ik dan die kleine pootjes hoor rennen kan ik niets anders dan genieten.

ik ben ontzettend benieuwd hoe de kleintjes zich in de toekomst gaan ontwikkelen, Handsome bijvoorbeeld is hier ontzettend brutaal naar zijn broer en zusje maar is hij dat dadelijk ook nog als hij grote broer Dazzle en de twee hondjes tegenkomt in Willemstad?  En Carbuncle die het huis gaat delen met Moogle, het is een eigenzinnige tante, als zij wil spelen dan moet iedereen wijken  maar o wee als een van de heren het spel begint dan schreeuwt zij moord en brand. En dan is daar nog Harvey, die het rijk en de baasjes helemaal voor zichzelf heeft, dat met veel liefde, knuffels en speeltijd, vast goed gaat komen....

Emerald carbuncle

Harvey

Handsome

Emerald carbuncle

Met de klok mee: Carbuncle, Harvey, Harvey en Norah en Handsome.

2 juli, na de eerste enting, zijn een dag later alle kittens aan de diaree geraakt. Ik maak me nog geen ernstige zorgen omdat alle drie de kittens levendig zijn en de gewichten gaan goed omhoog. Carbuncle heeft ondertussen alweer normale ontlasting maar bij de twee heren wil het nog niet vlotten, mocht het maandag niet over zijn dan gaan we zeker even een bezoekje aan de dierenarts brengen.

Vandaag hebben de kittens bezoek gehad van Karin en Mirella, zij wilden nog graag even met de kittens komen knuffelen voordat deze de wijde wereld in gaan trekken, ze hebben ook meegeholpen met de voorlopig de laatste ontworming, de kittens waren niet gecharmeerd van de pasta en protesteerde ook hevig, dit had tot gevolg dat we allemaal onder de  ontwormingspasta zaten.....

De eerste enting

24 juni, ondertussen hebben de kittens ook hun eerste enting gehad, de dierenarts en haar assistentes waren helemaal verliefd op de drie kleintjes. Ze werden zelfs verkozen tot snoetjes van de dag op de facebookpagina van de dierenkliniek! Ze gaven alle drie geen kick toen ze de injectie kregen en thuisgekomen ging alles weer zoals vanouds, rennen en spelen, alleen Harvey heeft een uurtje langer geslapen dan normaal.

Emerald Carbuncle bedankt!

Emerald Carbuncle

19 juni, en dan gaat het ineens heel erg snel... Afgelopen nacht ging ik eens op onderzoek uit waarom het toch zo onrustig was in de kittenkamer. Handsome zat luid miauwend voor de deur en Harvey zat echt zo te kijken van: kerel wat ben je aan het doen? maak je niet zo druk.

Wat bleek, Carbuncle was uit de kittenkamer geklommen en lekker buiten aan het spelen in de kattenren (onder toezicht van Emma natuurlijk). Het is met 9 weken best vroeg als ze zelf uit de kittenkamer kunnen komen en vanaf nu zullen ze dus ook door net hele huis kunnnen ook als ik niet thuis ben. Ik ben benieuwd wat ik vanavond aantref als ik thuiskom.

Harvey bv vindt stekkers en kabels interessant, dus die gaan er allemaal uit als ik weg ben. Carbuncle is wat voortvarender dan de twee heren, zij klimt bv tegen het gaas omhoog in de ren, terwijl de mannen jaloers naar boven staat te kijken en denken: hoe doet zij dat? Het is een leuk trio als ik ze zo door het huis heen zie rennen, de oudere katten hebben het er maar druk mee om de drie in het gareel te houden.

De gewichten gaan nog steeds goed omhoog Harvey weegt 1430, Handsome 1200 en Carbuncle sluit de rij netjes met 1030. Aanstaande vrijdag zullen zij de eerste enting gaan krijgen en dan zitten we helaas daarna zo aan de 13 weken. 

 

  • Harvey

  • Handsome

Bas en Harvey

Handsome

Familydinner

Vlnr:Harvey, Carbuncle, Bas en Emma

Handsome en Harvey

Stambomen

Emerald Carbuncle

13 juni, ook hier zijn de stambomen aangevraagd, net op tijd want het stamboeksecretariaat gaat voor zes weken op vakantie. We hopen dat alle stambomen op tijd binnen zijn. Gisteren had ik het er met Wilma over, dat het raar is dat juist in de periode dat er veel kittens geboren worden, er geen stambomen aangevraagd kunnen worden, maar goed terug naar de kittens.

Met de kleintjes gaat het goed. Ondertussen eten ze alledrie goed de brokjes, Carbuncle had er wat moeite mee, maar nu vliegt ze er als een bokje op haver op af!  ik ben ook begonnen met de blikjes Almo nature en ook op deze zijn ze dol. Vanochtend alle drie voor de derde maal ontwormt, Carbuncle en Handsome lieten het goed toe, maar Harvey had er geen zin, jammer voor hem dat ik toch een beetje groter ben. Over twee weken nog eenmaal ontwormen en dan word het een maandelijkse taak voor de nieuwe eigenaren ( tot ze een jaartje oud zijn dan) 

8 juni, de knuffelzak wordt veel gebruikt...

Handsome gaat er even lekker voor zitten.

Een glimlachje van Carbuncle

Harvey, lekker languit voor het raam.

Uit het kittenverblijf

3 juni, net zoals bij Wilma zijn ook hier de kittens uit het kittenverblijf. Het was Emerald Carbuncle die gisteren, een half uur voordat ik moest gaan werken, ineens uit het verblijf kwam en doodleuk aan de wandel ging. Ik heb snel alles uit elkaar geschroefd en was natuurlijk erg benieuwd wat ik aan zou treffen als ik terugkwam, nou dat viel reuze mee want ze lagen met zijn allen in diepe rust.De ruimte is nu ineens een stuk groter voor ze en vooral de krabpalen vinden zij reuze interessant, ik vind dat minder want ik ben altijd bang dat zij vallen en zichzelf bezeren. Ook de kattenbakken kunnen zij nog prima vinden, maandag haal ik het laatste kittenbakje weg en staan er alleen nog de peeweebakken.

Ondertussen is er een kleine mijlpaal bereikt, Harvey is over de 1 kilo en weegt nu 1038 gram. handsome 975 gram en Carbuncle 750 gram.

 

2 juni, kan het nog schattiger?

1 juni, links Emerald Carbuncle, rechtsboven Handsome en onder Harvey.

28 mei, intussen zijn alle kittens helemaal zindelijk! Op advies van Wilma heb ik de rubberen placemat, waar Handsome wel eens een plasje op deed, weggehaald en sindsdien heeft er niemand meer iets naast de bak gedaan. Ook heb ik ook de eerste grote peeweebak neergezet zodat ze er alvast aan kunnen wennnen. Vanochtend lagen ze er met zijn drieën in te slapen en ik heb ze even uitgelegd dat dat natuurlijk niet de bedoeling is. 

Emma is nog steeds krols maar ligt gelukkig wel weer bij haar kittens. De warme temperaturen lijkt de kittens niet te deren en ook van de flinke onweersbui van vanochtend werden zij niet warm of koud.

Morgen de tweede ontworming alweer, ben benieuwd of ik het ditmaal ook zo makkelijk kan toedienen.

Carbuncle laat even zien wie de baas is.

Wie ikke? aldus Harvey.

Jaaaa Handsome, je bent een grote jongen!

Carbuncle en Harvey uit op kattenkwaad !

25 mei, Fran en haar dochter Indy kwamen vandaag Handsome bezoeken en maakte deze leuke foto's. Links: Handsome, rechtsboven Carbuncle en rechtsonder: Harvey

Drie kleine peutertjes

Vlnr: Handsome, Harvey en Carbuncle

24 mei, na een mediastilte van 6 dagen, weer eens een update van Emma's kittens. Zoals voorspeld en al eerder gezegd waren de afgelopen 10 dagen erg druk. Ik geloof dat ik meer schoonmaakdoekjes in mijn hand heb gehad dan kittens :-))  Ze plassen en poepen net op die momenten dat je de deur uit wilt gaan en dan laat je het uiteraard niet liggen. Harvey en Carbuncle zijn zo goed als zindelijk, Handsome heeft af en toe nog een ongelukje.

Emma is maandag weer krols geworden, naast dat het erg luidruchtig is, is het vooral vervelend dat ze dan geen rust heeft om de kittens bij te voeden. Gisteren waren Handsome en Harvey zelfs wat  afgevallen maar gelukkig zaten er vanochtend alweer heel wat grammetjes bij. Ook het slepen met de kittens had voor Emma prioriteit op de eerste dag van krolsheid, en de kittens ach, die vinden zo'n binnenhuisreisje wel spannend.

Carbuncle, Harvey en Handsome zijn eigenlijk kwa karakter alle drie bijna hetzelfde, Handsome is de rustigste van de drie, Carbuncle het bescheiden meisje en Harvey die lijkt voor het kattenkwaad geboren :-))  Maar alle drie worden ze ontzettend graag geknuffeld.

Harvey

Handsome

Carbuncle

Net wakker...

kattenbakperikelen

18 mei, Emma heeft de afgelopen week veelvuldig haar kittens uit de werpkist gehaald. Maandagnacht wilde ze onder geen enkele voorwaarden dat de kleintjes terug in de werpkist gingen! Midden in de nacht heb ik toen de werpkist uitelkaar gehaald en het verblijf twee keer zo groot gemaakt, daar was ze tevreden mee! Gelukkig maar want het is een sneu gezicht zo'n kleintjes moederziel alleen in de huiskamer.

Intussen ook de start gemaakt met brokjes en de babymousse. Handsome en Harvey duiken er als malloten op af, Carbuncle trek haar neus er voor op en geeft de voorkeur aan de melkbar van Mamma (waar de heren trouwens ook geen nee tegen zeggen).

Harvey en Carbuncle weten de kattenbak te vinden. Handsome snapt het nog niet helemaal, wat hij wel snapt is, dat als er een ander op de bak zit, meneertje even moet gaan pesten en er zo toch weer wat naast de bak belandt... allemaal niet erg hoor en zelfs vermakelijk om te zien. Ondertussen ben ik wel zeker van de kleur, dat is overduidelijk Seal! 

14 mei, Harvey en Handsome.

14 mei, Emerald Carbuncle en Emma louise

14 mei, Bas houd even een oogje in het zeil.

14 mei, Carbuncle laat aan Handsome zien wie de baas is.

Emma start een verhuisbedrijf...

Emerald Carbuncle op de weegschaal.

11 mei, De kittens zijn nu allemaal gekozen en de namen zijn gegeven. Het laatste mitted katertje heeft van zijn baasjes Tina en Michael de naam Harvey gekregen. Gisteren zat Carbuncle opeens buiten de werpkist! Ik hoorde Emma miauwen en ja hoor Carbuncle zat helemaal verbaasd te kijken, zo van: hé deze omgeving ken ik nog niet.

Emma heeft de voorgaande jaren ook wel eens haar kittens verhuisd, naar wat voor haar een veiligere plek leek voor de kleintjes, maar nu ze ruim over de drie weken zijn had ik het niet meer verwacht. Ik dacht dat het misschien eenmalig zou zijn, maar vannacht om 4 uur was het weer prijs! Ik hoorde gepiep voor mijn slaapkamerdeur en jaar hoor daar zaten Harvey en Handsome! Emma leek van slag, dus ik heb ze terug gezet maar binnen 5 minuten hoorde ik weer gerommel en toen had ze Harvey achter de wasmachine gelegd, het arme beestje dacht: maar hier blijf ik niet, dus hij kwam er aan de andere kant weer uitgelopen. Heb hem weer terug gelegd (onder luid protest van Emma) en toen ben ik zelf naast de werpkist gaan zitten om Emma gerust te stellen. Uiteindelijk is dat na 2 uurtjes gelukt.....gekke beesten. Voor de komende twee dagen heb ik al het bezoek afgezegd, zodat Emma even weer haar rust kan pakken. 

Nieuw personeel...

Links Handsome, midden mitted katertje en rechts Carbuncle.

7 mei, vandaag mochten dan eindelijk de nieuwe eigenaren komen kiezen. Het is altijd een mooi gezicht om de eerste ontmoeting tussen het kitten en hun "nieuwe personeelslid" te zien. Als eerste kwamen Wout en Robin kiezen en Wout was er snel uit, het werd het poesje en zij krijgt de naam Emerald carbuncle. Robin en Wout hebben aL een katertje van Emma, Moogle.

Als tweede kwamen Fran en haar dochter Indy, zij kozen al snel voor het sealpoint katertje die de naam Handsome zal gaan krijgen, ook zij hebben al een katertje van Emma, Dazzle. De kittens doen het ondertussen goed, ze rennen en spelen al een beetje, op hun manier dan. Ook het andere mitted katertje is inmiddels geplaatst. Dinsdag komen zijn nieuwe baasjes hem bewonderen.

Linksboven: de twee katertjes, midden poesje, onder katertje en poesje en rechts katertje

3 mei, eindelijk ik kan de kittens uit elkaar houden zonder met nagellak aan de slag te moeten. Het poesje en 1 van de katertjes zijn mitted, het andere katertje niet. Wat de kleuren betreft ben ik er nog niet uit, als ik het nu zou moeten zeggen :  het katertje mitted is blue, de andere seal mitted en seal. Als de oogjes goed open zijn gegaan, zijn het ook ineens echte poesjes en is de peutertijd aangebroken.

Ondertussen wil Emma elke dag ontbijt op bed en ook lunch en avondeten zou ze geen nee tegen zeggen, maar daar begin ik natuurlijk niet aan. Zondag komen twee nieuwe eigenaren hun huisgenoot kiezen, daarna weet ik welk kitten nog beschikbaar is. Ik zou (zoals elk jaar) geen keuze kunnen maken, ze lijken zo op elkaar.

Mamma's kleine meisje

Katertje zwart

Katertje oranje (oogjes bijna open:-))

De twee broertjes

Een van de katerjes met boven hem zijn zusje

Ontbijt op bed

28 april, omdat Emma het zo druk heeft met de kittens, dacht ik laat ik haar eens verwennen met een ontbijtje op bed en daar had ze wel oren naar! Ze heeft er lekker van gesmuld. De kittens roken er even aan maar dachten: nee, daar moeten wij nog maar twee weekjes op wachten.

De oogjes zijn ondertussen bij alle drie goed open en het zijn stuk voor stuk mama's kindjes. Bas toont gelukkig weer interesse in de kittens. Normaal deed hij dat altijd al en was hij echt een surrogaat papa. Helaas gaat het de laatste tijd niet zo goed met hem en blijkt hij artrose te hebben, waardoor hij nogal wat ongemakken ondervindt en pijn heeft. Nu de pijnstilling lijkt aan te slaan, is ook hij even op kraamvisite geweest bij Emma en haar kroost. De uitbundige clown die hij was, zullen we helaas niet meer terug zien, maar ik ben al heel blij dat het weer de goede kant op gaat!

Op de koninklijke zetel....

Katertje 1

Katertje 2

Poesje

25 april, vandaag vieren we een klein feestje. De vierling van vorig jaar wordt 1 jaar. Dus Jack, Blue, heer Oliver en Dazzle van harte gefeliciteerd! 

Ondertussen kabbelt het hier rustig voort en het gaat uitstekend met de kittens, nog enkele dagen en dan gaan de oogjes open, het begint dan echt op een katje te lijken. Er zit dan ook iets meer beweging in de kleintjes. Bas en Norah komen af en toe over het randje gluren van de werpkist en Sarah houdt alles strak in de gaten of haar dochter het allemaal wel goed doet.

Vandaag ook even naar de kleintjes van Quinny en Chloe gaan kijken, wat een dotjes zeg.

Beschermengelen

22 april, kijk nou toch!!

Er valt weinig nieuws te melden, maar deze foto wilde ik toch even tonen. Dit zie ik dus dagelijks nu, wat een voorrecht om weer voor een nestje te mogen zorgen. De broers liggen als twee beschermengelen om hun zusje heen. Donkere oortjes en heel lichte beharing. Seal of blue het kan beide kanten in.....

Oranje, zwart en blank...

20 april, wat is het toch weer leuk om kittens in huis te hebben en met 3 heeft Emma het dit jaar een stukje rustiger dan tante Quinny en nicht Chloe. Emma ligt de hele dag bij haar kittens en de gewichten gaan dan ook goed omhoog. Omdat de kleintjes nog steeds moeilijk te herkennen zijn heb ik ze vanmorgen gemerkt met oranje, zwarte en blanke nagelak zodat we ook weten welk gewicht bij welk kitten hoort. Natuurlijk zat ook meteen het dekbedje onder de nagelak, dus dat hebben we ook maar meteen even verschoont..... kwa geslachten denk ik bij nader inzien : 3 katertjes, maar het is deze keer moeilijk zichtbaar.....

Vanuit Veldhoven feliciteren wij Quinny met haar 4 prachtige kittens ❤️❤️❤️❤️

18 april, de nacht is goed verlopen. Emma heeft haar kittens netjes in de werpkist laten liggen en alle kittens zijn in gewicht aangekomen. De geslachten zijn nog onbekend, ik gok 2 katertjes en een poesje. We zullen ze vanavond even gaan merken zodat we ze kunnen herkennen, want ze lijken weer veel op elkaar.

Bas, Sara en Norah zijn nieuwsgierig maar blijven op gepaste afstand (nog wel:-))) en Norah is zelfs al even op kraamvisite geweest....

Emma is bevallen van 3 kittens

17 april, vanochtend zag de dag er nog iets minder rooskleurig uit dan nu. De kittens vonden het veel te gezellig in Emma's buik en wilde maar niet geboren worden. Met de dierenarts had ik al besproken dat we nog 24 uur zouden wachten en dan actie gingen ondernemen. Gelukkig is het niet zover gekomen!

Rond 13:00 ging ik maar eens even kijken in de badkamer, omdat ik Emma en Norah verdacht stil vond. Ik was natuurlijk blij verrast toen ik zag dat er een kitten lag! Norah zat verbouwereerd voor de mand. Je zag haar denken: wat is hier gebeurd?  Gelukkig had ze het snel door. Ambra was er binnen 10 minuten en samen hebben we Emma met mand en al in de werpkist gezet, omdat de badkamer nu niet echt een ideale plek is om te bevallen. De bevalling duurde langer dan dat ik gewend was en ondanks dat Emma er hard voor heeft moeten werken, heeft ze het prima gedaan. Om 16:00 waren alle 3 de kittens geboren en hebben we ze voorzien van een schoon mandje...

Lieve Emma, van harte gefeliciteerd met je prachtige kittens ❤️❤️❤️

vanuit Veldhoven feliciteren wij Chloe met haar 5 prachtige kittens ❤️❤️❤️❤️❤️

Still waiting....

Emma met op de achtergrond Norah, of is het nu de paashaas ?

17 april, dit paasweekeinde is anders verlopen dan verwacht, er zijn nog steeds geen kittens!! Emma is sinds vrijdag erg onrustig, veel miauwen en ze lijkt ook haar plek niet te kunnen vinden. Ze wil absoluut niet alleen zijn en zoekt daarom veel Bas, Sara en zelfs Norah op. Met die laatste ligt ze nu alweer enkele uren in een mandje en dat is speciaal, gezien hoe het de afgelopen weken tussen de dames is gegaan. Ik heb eerder op de dag contact gehad met de dierenarts omdat ik me zorgen maakte over de bevalling. Omdat ze nog geen weeen lijkt te hebben, wachten we nog even af, een rit naar de dierenarts zou haar tenslotte onnodige stress kunnen bezorgen. Emma eet en drinkt goed en gaat naar de bak, dus waarschijnlijk ben ik gewoon een overbezorgde baas......

Voor Quinny en Chloe: succes gewenst dames met jullie aankomende bevalling  ❤️❤️❤️

Emma's grapje

14 april, vandaag is Emma Louise uitgerekend en vanmiddag om 16:00 liet ze dat ook luid miauwend weten. Ze kwam me letterlijk wakker maken van mijn heerlijke middagdutje. Dus ik meteen in de steigers, de kraamhulp (Ambra) gebeld, of zij binnen het uur hier kon zijn!

Dus rond de klok van 17:30 zaten we allebei met een luid miauwende Emma bij de werpkist, te wachten en te wachten, theetje erbij en nog meer wachten. Ineens dacht Emma: die bevalling kan wachten!! Laat ik eens een vol overgave een vlieg gaan vangen! We hebben het nog een uurtje afgewacht en toen maar besloten dat dit toch niet het moment was waar we al 9 weken op wachten. Emma blijft wel onrustig, dus heel lang kan het niet meer duren...

Grumpy cat....

11 april, dat je als kat geen genetische afwijking hoeft te hebben om een 'Grumpy cat' te zijn, bewijst Emma Louise. Zij is momenteel een chagrijnige dame hoor! Niet alleen Norah, maar ook Bas en Sara moeten oppassen. Emma tolereert geen flauwekul! En dan ineens, zoals vanmiddag, liggen Emma en Norah naast elkaar op de hockers...zo kan het dus ook!

Emma wordt met de dag onrustiger en elk kastje wat open kan, daar gaat ze even in om te kijken of het kraamkamer waardig is. Tot nu toe is alles goedgekeurd. Laten we hopen dat ze in elk geval niet voor de schuur kiest!!!

 

Bijna Mama...

De laatste loodjes, Emma rust veel...

6 april, met nog 8 dagen te gaan stijgt ook hier de spanning! Ben altijd blij als de bevalling goed verlopen is en de kleintjes gezond en wel bij moeders liggen te drinken.

De afgelopen maanden is er veel gebeurd wat de katten betreft. De komst van poes Norah, die alleen in daglicht wat schimmen kon zien. Ik had besloten om haar een operatie te laten ondergaan om dit wat te verbeteren, nadat dit niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd is er besloten om de oogjes van Norah te laten verwijderen, een zware operatie en een moeilijk herstel.

Emma was toen net zwanger en ze heeft nogal wat moeite met Norah sinds dat zij geopereerd is. Gelukkig is Norah heel makkelijk en blijft ze op gepaste afstand van Emma. De kittenkamer is gereed en als de kittens er zijn zal Emma in alle rust van haar kroost kunnen genieten.