• Sara

  Sara is een forse blue point mitted Ragdoll. Ze is geboren op 30-04-2011 en is een ontzettende lieve en aanhankelijke poes. Bij vreemden kijkt ze eerst even de kat uit de boom, maar het ijs breekt altijd snel. Ze haalt de gekste capriolen uit, praat de hele dag door en doet regelmatig de Ragdollflop. Sara is de grande dame in huis en heeft prachtige blauw grijze ogen.

  Sara is in maart 2015 gesteriliseerd


 • Emma Louise

  Emma (officiële naam Emma Louise van Average Ragdoll) is een seal mitted ragdoll. Ze is de dochter van Sara en geboren op 16 mei 2014. Emma is een eigenwijze maar zeer lieve en ondeugende dame. In haar donkere gezichtje komen haar prachtige blauwe kijkers, mooi tot hun recht! Zij is erg nieuwsgierig en is een hele lieve moeder voor haar kittens.

 • Bas

  Bas (officiële naam Monsieur Bastien Chat Du Jour) is een gecastreerde red point, geboren 18 mei 2012. Bas is een lieve knuffelkater met een zijdezachte vacht. Hij is erg nieuwsgierig aangelegd en wijkt zelden van mijn zijde. Met veel enthousiastme begroet hij altijd het bezoek.

  Bas is herplaatst in oktober 2017 (zie cattery updates).

 • Norah

  Norah is een Roemeense schone die in december 2016 bij ons is komen wonen. Ze is erg lief en knuffelig. Norah is blind maar red zich prima tussen de decadente ragdolls.  Norah is overleden op 4 december 2017 😿😿😿 (zie cattery updates)

 

 

 

Ik laat mijn ragdolls testen op: HCM, PKD, (DNA en echografisch) FIV en FElV